İzmir Tabip Odası 2022-2023 Olağan Ara Genel Kurulu 15 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

17.04.2023

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan seçimine geçildi. Genel Kurula katılan en deneyimli üye olarak Prof. Dr. Türkan Süren’e söz verildi. Daha sonra divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Dr. Gülden Aykanat Göktay, divan üyeliklerine ise Dr.Ali Ağzıtemiz ve Dr. Mübetcel İlhan oy birliğiyle seçildi. 

Ek gündem önerilerini alınması ve oylanması sonrasında İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Süleyman Kaynak tarafından açılış konuşması yapıldı. 

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. F. Yüce Ayhan, 2022-2023 yılı İzmir Tabip Odası çalışma raporunu sundu. Etkinlik dizini, komisyon raporları, hekim meclisi çalışmaları, sağlıkta şiddete karşı yapılan etkinlikler ve basın açıklamaları odada gerçekleştirilen online konferans, panel ve söyleşiler hakkında açıklamalarda bulundu. İlk yardım eğitim merkezi eğitimleri etkinlikleri konusunda bilgi verdi.  Odamız Hukuk bürosu ve onur kurulu çalışmaları konusunda bilgiler verdi.  

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Muhasip üye Uzm. Dr. Behiye Munğan, mali durum hakkında bilgi vererek bilançoları sundu. Daha sonra söz alan Denetleme Kurulu üyesi Dr. Mete Cüce denetleme kurulu raporunu sundu. 

Raporların sunumunu takiben Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu raporu oybirliği ile  ibra edildi. 

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Uzm. Dr. Behiye Munğan tarafından okunan tahmini bütçe genel kurul tarafından oybirliği ile onaylandı. Genel Kurulda yapılan oylama ile Yönetim Kuruluna kalemler arasından harcama yapma yetkisi verildi.

Dilek ve temennilerin ardından ara genel kurul sona erdi.

Bu haber 219 kez okunmuştur.