Meslekte 50. Yıl Onur Plaketi Töreni 21 Ekim 2022 tarihinde yapıldı.

25.10.2022

Meslekte 50. Yıl Onur Plaketi Töreni 21 Ekim 2022 tarihinde yapıldı.

 

İzmir Tabip Odası tarafından düzenlenen meslekte 50. Yıl Onur Plaketi Töreni 21 Ekim 2022 Cuma akşamı Hikmet Şimşek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Tören kokteyl ile başladı. Bu yıl 1972 yılı mezunlarının aldığı onur plaketi törene katılan 90 meslektaşımıza verildi.

 

Törenin sunumu Doç. Dr. Nilgün Yener tarafından yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak, “Ben burada sözlerime başlarken, elbette tüm katılımcılarımıza ve bu akşamını bizimle paylaşan sizlere ve Karşıyaka Belediye Başkanınımız Sayın Op.Dr. Cemil Tugay’a teşekkür ederek başlamak isterim . Bizim bu güzel geceyi yaşamamızı kolaylaştıran sevgili Doç. Dr.  Nilgün YENER arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Birazdan sahne alacak olan ve bizim bu gecemizi renklendirecek olan İzmir Tabip Odası Klasik Türk Müziği Korosu ve Şef Haksun Acet hocamıza teşekkür ediyorum.. Ben hep bu bölge ile düşünürken Egenin üzümü meşhurdur derim. Zeytini meşhurdur derim ve İnciri meşhurdur derim … Ama Bu Ege bölgesinin antik İyonya'nın en meşhur olduğu alanlardan birisi de hekimliktir…Hepimiz bu ülkeye çok emek verdik, umutla, sevinçle, gözyaşı ve dostluklarla hepimiz hayatımızı, birbirimizin hayatını zenginleştirdik… Bu zenginliği çocuklarımıza, öğrencilerimize , dostlarımıza, arkadaşlarımıza , çevremize cömertçe dağıttık. Hala dağıtıyoruz. Hepinize yeni 5yıllar diliyorum. İyi ki varoldunuz, varsınız ve hep varolacaksınız.” dedi.

 

Konuşmanın tam metni için tıklayınız…

 

1972 mezunları adına bir konuşma yapan Dr. Yılmaz Okyay yaptı. Okyay, öğrencilik dönemi anılarından bahsetti. İzmir Tabip Odası’na bu organizasyondan olayı teşekkürlerini iletti.


19
72 yılı mezunları onarlı gruplar halinde plaketlerini İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Yönetim Kurulu üyeleri Uzm. Dr. Haldun Öniz, Uzm. Dr. Behiye Mungan, Uzm. Dr. Yüce Ayhan, TTB Büyük Kongre Delegesi Op. Dr. Hakan Köse ve Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen’ den aldılar.

 

Plaket töreninde İzmir Tabip Odası Türk Sanat Müziği Korosu bir konser verdi. Keyifli dinletinin ardından tören sona erdi.

 

Tüm Resimler için Tıklayınız...

 

 

 

Bu haber 556 kez okunmuştur.