Meslekte 40. Yıl Onur Plaketi Töreni 27 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

28.05.2022
İzmir Tabip Odası tarafından düzenlenen meslekte 40. Yıl Onur Plaketi Töreni 27 Mayıs 2022 Cuma akşamı Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Tören kokteyl ile başladı. Bu yıl 1982 yılı mezunlarının aldığı onur plaketi törene katılan 201 meslektaşımıza verildi. 

Törenin sunumu Doç. Dr. Nilgün Yener tarafından yapıldı. 

Törenin açılış konuşmasını yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak, “hepimiz bu ülkeye çok emek verdik, umutla, sevinçle, gözyaşı ve dostluklarla hepimiz hayatımızı birbirimizin hayatını zenginleştirdik … Bu zenginliği çocuklarımıza, öğrencilerimize , dostlarımıza, arkadaşlarımıza , çevremize cömerce dağıttık. Hala dağıtıyoruz. Hepinize yeni 40 yıllar diliyorum.İyi ki varoldunuz…varsınız ve hep varolacaksınız.” dedi. 

Konuşmanın tam metni için tıklayınız…

1982 mezunları adına bir konuşma yapan Op. Dr. Savaş Selçuk yaptı. Selçuk, öğrencilik dönemi anılarından bahsetti. İzmir Tabip Odası’na bu organizasyondan olayı teşekkürlerini iletti.

1982 yılı mezunları onarlı gruplar halinde plaketlerini İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Hakan KÜLTÜRSAY, Uzm. Dr. Haldun Öniz, Uzm. Dr. Behiye Mungan, Uzm. Dr. Yüce Ayhan, önceki dönem Yönetim Kurulu üyeleri Op. Dr. Lütfi Çamlı, Dr. Nuri Seha Yüksel, hocalarımız Prof. Dr. Türkan Süren, Prof. Dr. Cumhur Ertekin, Prof. Dr. Hadi Özer ve Prof. Dr. Fikri Öztop’tan aldılar.

Plaket töreninde içerisinde hekimlerinde bulunduğu Yan Sanayi grubu bir konser verdi. Keyifli dinletinin ardından tören sona erdi.

 

 

Resimler-1.bölüm için tıklayınız...

Resimler-2. Bölüm için tıklayınız...

Resimler-3.Bölüm için tıklayınız...

 


Bu haber 577 kez okunmuştur.