02.03.2022 Toplantı Tutanağı

10.05.2022
İzmir TO İSİH komisyonu 2 Mart 2022 tarihinde pandemi sebebiyle zoom üstünden toplandı.
Toplantıya;
Dr.Hülya Çamlıbel
Dr.Aslıhan Ekmekçi
Dr.Esat Hoşgönül
Dr.Muharrem Çetin
Dr.Öcal Taşer


Katıldı.
 Toplantıda aşağıdaki konular konuşuldu ve karara bağlandı;
1-Dr Esat Hoşgönül’ün izmir TO İSİH web sayfasında oda sekretaryası ile çalışıp düzenlemeler yapması ve odanın web sayfasını işyeri hekimleri için gerekli linkleri içeren hale getirmesi ve zenginleştirmesi. Bu konu karara bağlandı ve Dr Esat Hoşgönül görev aldı.
2-Dr Aslıhan Ekmekçi ile yapılan toksikoloji konulu eğitim değerlendirildi. Engin Hoca ile eğitimde konuşulan alanlara sektörlere özel eğitimler planlamamasına karar verildi ve bu planı yapmak üzere Dr Aslıhan Ekmekçi görev aldı. Ayrıca oda yönetimiminim de izni alınarak resmi bir İTO İSİH TOKSİKOLOJİ whatsap grubu kurulması planlandı. Bunun için oda yönetimine yazı yazılmasına karar verildi.
3-Adli Öneme Sahip belgeler anketimizin sonuçlarının komisyondan görevlendirilecek bir işyeri hekimi hekimi tarafından sunulup, Dr.Alp Ergör yorumları ve katkılarının alındığı,  ve oda avukatı ve bir teknik bilgi destek sunumu eklenerek yapılacak toplantıya karar verildi. (Nisanın ilk yarısı)
4-İTO İSİH komisyonu çalışma planında olan İşyeri Hekimliği Okulu Programı’nın çalışmalarının devamına ve bunun yaz aylarında netleştirilip Eylülden sonra başlatılmasına karar verildi.
5-Durum ve Hastalık bazlı işyeri hekimlerinin durum ve hastalıklarda referans olacak bilgi dayanışması konulu çalışma planının yine olgunlaştırılarak önümüzdeki çalışma döneminde hayata geçirilmesine karar verildi. Bu Konuda Dr.Muharrem Çetin görev aldı.
6- Soğukta Çalışma da sağlık gözetimi toplantısının Mart ayı son haftası yapılması planlandı
7-Sağlık Risk analizi toplantısının Nisan uygun ilk uygun tarihte yapılması planlandı.
8-Dr.Esat Hoşgünül’ün görev aldığı spot kısa eğitimler konu programları hazırlanması ve tatbiki planlandı. Plan ön çalışma sonrası geliştirilip katkılar sonrası netleştirilecektir.
Bu haber 112 kez okunmuştur.