Seçime katılacak meslektaşlarımız için yol güzergahları bilgilendirme

16.04.2022

Değerli Meslektaşlarımız;

17 Nisan 2022 Pazar günü yapılacak Oda seçimlerimizde maraton nedeniyle yaşanabilecek ulaşımdaki aksaklıklara çözüm getirebilmek adına önerilerimizi sizlerle paylaşmak istedik. 

Seçim yapılacak olan Konak Salih İşgören İlkokulu'na ulaşım için;

Saat 13.00'dan itibaren karayolu normal çalışma düzeninde devam edecektir.

07.00 - 13.00 saatleri arasında;

1. Toplu taşıma kullananlar ;

İZBAN ile Alsancak Garı'na ulaşım mümkün olacaktır. Gar'dan yaya olarak seçim bölgesine ulaşılabilir. 

2. Metro ile gelenler 

Halkapınar'dan İZBAN aktarması yaparak Alsancak Garı'na ulaşabilirler. Gar'dan yaya olarak seçim bölgesine ulaşılabilir.

3. Kendi aracı ile gelenler

a. Karşıyaka tarafından gelecekler için Girne Bulvarı'ndan Anadolu Caddesi'ne çıkış yapılmalıdır. Anadolu Caddesi Soğukkuyu bölümünden itibaren ve ilerisinde Altınyol kısmında  bölünmüş yolun kara tarafı gidiş-dönüş olarak trafiğe açık, deniz tarafı trafiğe kapalıdır. Anadolu Caddesinden ilerleyip  Altınyol devamında Kahramanlar Köprüsünden Mürselpaşa Caddesine iniş, Fuarın arka kısmından (1396 Sokak'a) Kahramanlar istikametine sağa dönüş sonrası fuar yeraltı otoparkına ulaşabilirler.  

Karşıyaka sahil yolu Bostanlı Vapur İskelesi'nden itibaren Karşıyaka çıkışına kadar gidiş yolu kapalı olduğu için, Bostanlı'dan gelecek olanlar Demirköprü üzerinden Ordu Caddesinden Girne Bulvarı'na saparak buradan Anadolu Caddesine giriş yaparak Altınyol'a ulaşabilirler. 

Karşıyaka ve Alaybey'den gelecekler için ise Girne Bulvarına gelip buradan Anadolu Caddesi'ni kullanarak Altınyol'a ulaşabilirler.   

b. Bornova  tarafından gelecekler için Altınyol'un kara tarafı gidiş-dönüş olarak ulaşıma açık olacaktır.  Altınyol devamında Kahramanlar Köprüsünden Mürselpaşa Caddesine iniş, Fuarın arka kısmından (1396 Sokak'a) Kahramanlar istikametine sağa dönüş sonrası fuar yeraltı otoparkına ulaşabilirler.  

c. Narlıdere-Balçova tarafından gelecekler için Fahrettin Altay - Mustafa Kemal Sahil Bulvarının kara tarafı gidiş-dönüş olarak ulaşıma açık, Konak'a gelip Gazi Bulvarı'ndan Basmane Meydanı, Mürselpaşa Caddesi'nden fuarın arka kısmından (1396 Sokak'a) Kahramanlar istikametine sola dönüş sonrası fuar yeraltı otoparkına ulaşabilirler.  

İkinci bir alternatif olarak; Fahrettin Altay Meydanı'ndan İnönü Caddesi, İkiçeşmelik, Çankaya, Basmane fuarın arka kısmından (1396 Sokak'a) Kahramanlar istikametine sola dönüş sonrası fuar yeraltı otoparkına ulaşabilirler.  

d. Buca ve Gaziemir tarafından gelecekler için; Yeşildere Caddesi, Kahramanlar Köprüsünden Mürselpaşa Caddesine iniş, Fuarın arka kısmından (1396 Sokak'a) Kahramanlar istikametine sağa dönüş sonrası fuar yeraltı otoparkına ulaşabilirler. 

 
Saat 12.00'dan sonra bütün vapur seferleri normal düzenine dönerek çalışmaya devam edecektir.

İrtibat için:

Dr. Lütfi Çamlı: (0532) 342 8691
Dr. Nuri Seha Yüksel: (0532) 586 1442
Dr. Gaffar Karadoğan: (0532) 546 8923

  
Bu haber 2689 kez okunmuştur.