İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi 2020-2022 dönemi son toplantısı gerçekleştirildi.

15.04.2022
İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi 2020-2022 dönemi son toplantısı 14 Nisan 2022 tarihinde Prof. Dr. Orhan Süren Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı öncesinde yapılan kokteylde, İzmir Tabip Odası Halk Müziği korosu bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Hekim Meclisi Divan Başkanı Dr. Ahmet Etit, bir açılış konuşması yaparak hekim meclisinin dönem boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Dönem boyunca sunum, öneri ve katkıları ile hekim meclisine katılmış bulunan tüm üyelere teşekkür etti. Etkin çalışmalar ile aktif bir hekim meclisi yürütüldüğünü belirtti.

İzmir Tabip Odası Kadın Hekimlik Komisyonunun hazırladığı ‘Bitmeyen Mesai: 8 Mart’ konulu video gösterimi yapıldı.

Toplantının sonunda, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, Pandemi döneminde de  hiç aksatılmayan gerçekleştirilen Hekim Meclisi toplantıları ile odayı birlikte yönetme anlayışının hayata geçirildiğini, birim temsilcileri üzerinden hekim kitlesi ile iletişimin artırıldığını, hekim meclisinde alınan kararlarla birçok yeni çalışma grubunun oluşturulduğunu ifade etti.   Çalışmalarından dolayı hekim meclisi divanına ve tüm birim temsilcilerine şükranlarını sundu.

Daha sonra İzmir Tabip Odası Yönetimi olarak  Hekim Meclisi Divanı Başkanı Dr. Ahmet Etit’e Divan Üyeleri Dr. Derya Mengücük’e ve Dr. Aydan Taka Küçük’e teşekkür plaketleri sunuldu. 

Yeni dönemde oluşacak  hekim meclisi toplantılarında görüşmek üzere toplantı sona erdi.
Bu haber 332 kez okunmuştur.