14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri kapsamında Küba Seyahatnamesi-Görsel Notlar sunumu yapıldı.

19.03.2022

İzmir Tabip Odası tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında Küba Seyahatnamesi – Görsel Notlar sunumu 18-03- 2022 tarihinde çevrimiçi   olarak gerçekleştirildi.

Sunumun başlangıcında söz alan İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, konuşmacı Özcan Yurdalan’ı izleyicilere takdim ederken   onun belgesel fotoğrafçılığına, gazeteciliğine, gezgin yönüne ve bu konuda yazdığı kitaplara değindi. 

Özcan Yurdalan sunumuna Küba’da uygulanan sağlık sistemi konusunda bilgiler vererek başladı. Özellikle koruyucu sağlık hizmetleri ve sağlık eğitimine verilen öneme dikkat çekti. Konuşmasının devamında Küba’yı turizm sektöründeki pazarlanan halinden öte, gerçek yaşamın sürdüğü arka sokaklarından, halkın yaşamından, sosyal ve ekonomik koşullarından kesitleri kendi objektifinden görüntüler eşliğinde izleyicilere aktardı. 

Sunumun ardından izleyicilerden gelen soru ve katkılar değerlendirildi.  Yoğun bir ilgi ile izlenen etkinliğin son bölümünde İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, etkileyici sunumu için Özcan Yurdalan’a yönetim kurulu adına teşekkürlerini sundu.

 

Bu haber 214 kez okunmuştur.