İzmir Tabip Odası ve Türk Tabipleri Birliği MK Üyeleri “Emek Bizim Söz Bizim” etkinlikleri kapsamında Özel Tınaztepe Galen Hastanesi hekimleriyle bir buluşma gerçekleştirdi.

11.11.2021
İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, TTB MK Üyeleri Dr. Doğan Eroğulları ve Dr. Naci Karahancı ‘Emek Bizim Söz Bizim’ etkinlikleri kapsamından 11 Kasım 2021 tarihinde “Çalışma koşullarımızda iyileştirme İSTİYORUZ! Güvenli, sağlıklı çalışma alanları İstiyoruz!” sloganıyla Özel Tınaztepe Galen Hastanesi hekimleriyle bir araya geldi. 

Hastane Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Akbulut’u makamında ziyaret eden heyet, daha sonra toplantı salonunda hekimlerle bir araya geldi. TTB ve Tabip Odalarının hekim sorunları, özlük hakları ve çalışma koşulları konusunda yapılan çalışmalar anlatıldı.  Hekimlerinin sorunlarını ve görüşleri alınarak çözüm önerileri paylaşıldı.


İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu ve TTB MK üyeleri ve oda aktivislerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte  “Çalışma koşullarımızda iyileştirme İSTİYORUZ! Güvenli, sağlıklı çalışma alanları İstiyoruz!” kokartları dağıtılarak konuya ilişkin hazırlanan broşürler paylaşıldı.
Bu haber 210 kez okunmuştur.