İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

12.10.2021

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu 12.10.2021 tarihinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Toplantıya İzmir Tabip Odası olarak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Zeynep Altın, Dr. Hakan Köse ve Prof. Dr. Süleyman Kaynak katıldılar. 

Toplantıda üyelerimizin odamıza ilettiği talepler ele alındı. Son günlerde gündeme gelen 5 dakikada bir hasta randevusu verilmesi uygulamasının hekimler ve hastalar açısından oluşturabileceği sıkıntılar dile getirilerek bu konuda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Muayene süresinin 5 dakikaya indirilmesinin hastaların değerlendirilmesinde bir özen eksikliğine yol açacağı, hekimlik uygulama hatalarına sebep olabileceği vurgulandı. Böyle bir muayene süresi ile hasta hekim iletişiminin sağlanamayacağı ve sonrasında sağlıkta şiddete kadar gidebilecek sorunlar oluşturabileceği konusuna dikkat çekildi.  Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu iletilen sorunların değerlendirileceğini ifade etti. Ziyaret sorunların çözümü için iş birliği ve iletişimin artırılması dilekleriyle sona erdi.

Bu haber 308 kez okunmuştur.