İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Tabip Odası’nı ziyaret etti.

16.03.2021

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Tabip Odası’nı 15 Mart 2021 tarihinde ziyaret ederek Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmede, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, Toplum Sağlığı Daire Başkanı Dr. Sertaç Dölek, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Dr. Behiye Mungan, Dr. Zeynep Altın yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu süreçte sizler bizim kahramanımız oldunuz. Asla unutulmayacak, büyük iz bıraktınız. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarda İzmir Tabip Odası en önemli rehberimiz” dedi. 

İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, “Pandemi de şeffaf bir süreç götürülmedi. Türk Tabipler Birliği, Tabip Odaları başta olmak üzere sağlık örgütleri bu sürecin dışında tutulmaya çalışıldı. Ama gerek Türk Tabipler Birliği gerekse İzmir Tabip Odası bu süreçte toplum sağlığını önceleyerek, halkın sağlık hakkını savunmak adına doğruları söyledi. Savunurken de zaman zaman hedef haline getirildiler. Biz bu süreci dayanışmayla aşmaya çalıştık. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok büyük desteğini gördük. Gerek kişisel koruyucu ekipmanlarımızın temininde gerek sağlık çalışanlarının barınma ve ulaşım sorunlarının çözümünde, daha birçok sorunda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Çiğli Belediyesi, Konak Belediyesi yanımızda oldu. Destek ve Dayanışmanız bizler için çok değerli” dedi.

Bu haber 404 kez okunmuştur.