Sağlık Emekçilerine Saygı Anı Ormanı İçin Fidanlarımızı Diktik

13.03.2021

14 Mart Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında Çiğli Atatürk Mahallesinde Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen sağlık emekçilerine saygı anı ormanına 12 Mart 2021 tarihinde oda üyesi meslektaşlarımız ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle fidan dikimi yapıldı.  Törene İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Behiye Mungan, Dr. Zeynep Altın, Dr. Hakan Köse’de katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, pandemide özveri ile çalışan sağlı emekçilerine şükranlarını sundu.  Salgın sırasında hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin asla unutulmayacağını söyledi.  Tabip odası başkanı Dr. Lütfi Çamlı ise pandemide 150 bine yakın sağlık emekçisinin covid 19 hastası olduğunu ve 385 sağlık emekçisinin hayatını kaybettiğini belirterek, çiğli belediyesine sağlık emekçilerine saygı anı ormanı için teşekkür etti.

Sonra fidan dikimine geçildi.  385 fidan dikilmesi planlanan Sağlık Emekçilerine Saygı Anı Ormanı fidan dikimi etkinliğine hekim meslektaşlarımız ve çiğli halkı büyük ilgi gösterdi. Dikilen fidanlara salgında kaybettiğimiz sağlık çalışanlarının fotoğrafları asıldı.

Bu haber 388 kez okunmuştur.