İşyerinde Sağlık Hijyeni toplantısı 12 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

22.02.2021

İzmir Tabip Odası İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonunun düzenlediği, Gıda Mühendisi Işık Şahbaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “İşyerinde Sağlık Hijyeni, İşyeri Hekiminin Gıda ve Su Hijyeni Konusundaki Denetimler ve Rehberlikle İlgili Görev ve Sorumlulukları” konulu toplantı 12 Şubat 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Toplantının moderatörlüğünü Dr. Tuğrul Şahbaz yaptı. Dr. Tuğrul Şahbaz, işyerindeki hijyenin önemine vurgu yaptığı konuşmasının ardında sunumu için sözü Işık Şahbaz’a bıraktı.

Işık Şahbaz yaptığı sunumda, Gıda ve Su İle İlgili Görev ve Sorumluluklar, Denetimlerde Rehberlik, Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Su Denetimi konularında bilgiler verdi. 

Sunum için tıklayınız…

Gıda ve Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemelerin Satış ve Toplu Tüketim Yerlerine Ait Denetim ve Kontrol Formu için tıklayınız…

Işık Şahbaz sunumun sonunda katılanlarının sorularını yanıtladı. 

Toplantının sonunda İzmir Tabip Odası İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonu Başkanı Dr. Öcal Taşer, Moderatör Dr. Tuğrul Şahbaz’a ve konuşmacı Işık Şahbaz’a teşekkür etti.

 


Bu haber 131 kez okunmuştur.