2020-2022 Dönemi ilk Hekim Meclisi toplantısı yapıldı.

16.10.2020
İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Hekim Meclisi Toplantısı, 15 Ekim 2020 Perşembe saat 20.00’da 47 üyenin katılımıyla online olarak yapıldı.

Toplantı, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Dr. Lütfi Çamlı başarılı çalışmalarından dolayı  önceki  dönem Hekim Meclisinde  görev alan  üyelere teşekkür etti. Yeni dönemde hekim meclisinin önceki dönemde olduğu gibi oda yönetimi çalışmalarına önemli katkılar koyacağına, odayı birlikte yönetme anlayışının  hayata geçirileceğine olan inancını dile getirdi.  

Daha sonra   geçici divanı oluşturmak üzere Hekim Meclisi Tüzüğüne göre en yaşlı ve en genç üye belirlendi. Geçici divana Dr. Ali Ağzıtemiz ve Dr. Zeynep Özün Altınay seçildi.

Dr. Ali Ağzıtemiz, hekim meclisinin öneminden ve Türkiye’de çalışan tek hekim meclisinde görev almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Tüzük gereğince 2020-2022 Dönemi Hekim Meclisi Divanını oluşturmak için aday taleplerini aldı. Hekim Meclisi temsilcilerinin aday gösterdiği Dr. Ahmet Etit divan başkanlığına, Dr. Derya Mengücük ve Dr. Aydan Taka Küçük divan üyeliğine seçildi.

Dr. Ahmet Etit, hekim meclisi temsilcilerine teşekkür ederek önceki dönemki hekim meclisinin yaptığı çalışmaların ne kadar önemli olduğunu ve bu dönemde hekim meclisinin de aynı şekilde çalışacağını söyledi. Divan üyeler Dr. Derya Mengücük ve Dr. Aydan Taka Küçük konuşmalarında hekim meclisi temsilcilerine teşekkür etti ve hekim meclisinin önemine vurgu yaptılar.

Divan Başkanı Dr. Ahmet Etit, gündem oluşturularak kasım ayının ilk perşembesi hekim meclisi toplantısının yapılacağını söyledi. Hekim meclisi temsilcilerinin değişik konularda görüş paylaşımlarının ardında toplantı sona erdi.
Bu haber 161 kez okunmuştur.