SES İzmir Şube Yönetim Kurulu, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

14.10.2020

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İzmir Şubesi Eş başkanları Nursel Yücesoy,  Erkan Batmaz, Şube Sekreteri Ümit Doğan ve Şube Mali Sekreteri Hüseyin Çoban İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulunu 13 Ekim 2020 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Op. Dr. Hakan Ķöse katıldı.

Ziyarette pandemi döneminde özveri ile hizmet  sunan sağlık çalışanlarının sorunları dile getirildi. Covid-19 nedeniyle kaybettiğimiz sağlık çalışanlarından duyulan üzüntü paylaşılırken Covid -19’un meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için mücadelenin sürdürüleceği dile getirildi.  Sağlık çalışanlarının hak arama eylemlerine karşı engellemelerin ve baskıların meslek örgütlerini yıldıramayacağı ifade edildi. Pandeminin ağırlaşan koşullarında İzmir Sağlık platformu bileşenleri ile ortak çalışmaların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Ziyaret İş birliği ve dayanışmanın artırılması dilekleri ile sona erdi.

Bu haber 615 kez okunmuştur.