İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu İzmir Tabip Odasını ziyaret etti.

03.10.2020

İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Nazik Işık, Kurul Üyeleri Mahmut Akkar ve Fatih Sürenkök, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulunu  2 Ekim 2020 tarihinde ziyaret etti . 

Ziyarette İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Opr. Dr. Hakan Ķöse hazır bulundu.

Pandemi sürecinde yaşamlarını riske atarak   canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten heyet, bu süreçte sağlık çalışanlarının ve İzmir Tabip Odasının yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının pandemi sürecindeki mücadelesini ve yaşanan kayıpların anısını ölümsüzleştirmek için kentimizde yapılabilecekler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.  

İzmir ili özelinde salgın yönetimi hakkında bilgi paylaşımında bulunulurken sağlık alanında birçok konuda ortak çalışmalar yapılabileceği, projeler üretilebileceği dile getirildi. Yerel yönetimler, demokratik kitle örgütleri, dernekler ve sivil toplum oluşumlarıyla beraber dayanışma içinde salgın mücadelesini sürdürülmesinin önemi konusunda fikir birliğine varıldı. 

Kapsamlı ve verimli geçen görüşmelerin sonrasında dayanışmanın ve iş birliğinin artırılması dilekleriyle ziyaret sona erdi. 

Bu haber 140 kez okunmuştur.