Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi İzmir Tabip Odasını ziyaret etti.

03.10.2020
Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Başkanı Nazlı Kayı, yönetim kurulu üyeleri  Mete Hüzünbeyi , Neslihan Uyanık  ve Ali Şahin Akbulut  29 Eylül 2020 Salı günü İzmir Tabip Odasını ziyaret etti. 

Ziyarette İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Hakan Ķöse ve Dr. Behiye Mungan hazır bulundu.

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi yöneticileri, pandemi süresince zor koşullarda sağlık hizmeti veren sağlık çalışanlarına şükranlarını sunarken,  bu mücadelede yaşamlarını kaybeden sağlık çalışanları için üzüntülerini ilettiler.

Pandemi sürecine yönelik   bilgilerin ve  görüşlerin paylaşıldığı ziyarette İzmir Mülkiyeliler Birliği yöneticileri meslek  Odaların demokrasinin önemli unsurları olduğunu ,son dönemde  TTB ve Tabip Odasına karşı yapılan  olumsuz  açıklamaları  onaylamadıkları ve TTB ve tabip odalarının  yanında olduklarını belirttiler.

Birlikte birçok alanda işbirliği içinde olunabileceğinin değerlendirildiği ziyaret, daha sık bir araya gelme ve işbirliğinin artırılması dilekleriyle sona erdi.
Bu haber 239 kez okunmuştur.