İzmir Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu, İzmir Tabip Odası'nı ziyaret etti.

22.09.2020
İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Yaman Yamangil, beraberinde Başkan Vekili Dt. Ümran Kaya ve Genel Sekreteri Dt. Cenker Aktaş yeni seçilen İzmir tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
 
Ziyarette İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı, Genel Sekreter Dr. Nuri Seha Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Barış Kılıççıoğlu ve Dr.Behiye Mungan hazır bulundu.

Yönetim kuruluna yeni çalışma döneminde başarılar dileyen İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Yaman Yamangil son günlerde Türk Tabipleri Birliğine yapılan saldırılar karşısında Türk Tabipleri Birliği ve  İzmir Tabip Odası’nın yanında olduklarını ifade etti. 

Kuruluş amacı hem hekimlerin özlük haklarını korumak hem de hekimlik mesleğinin toplum yararına gelişmesini sağlamak olan Türk Tabipleri Birliği’nin bu görevini yapmasına karşı çıkmanın ve son derece kutsal hekimlik mesleğinin onur ve saygınlığını zedeleyecek tutum ve söylemlerde bulunulmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Görüşmede meslek örgütleri arasındaki iş birliği ve dayanışmanın bu zor günlerin aşılmasındaki önemi vurgulandı. Ziyaret daha sık bir araya gelme ve ilişkilerin geliştirilmesi dilekleri ile sona erdi.
Bu haber 490 kez okunmuştur.