İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

13.07.2020
İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Temmuz 2020 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında İZFAŞ 2 No’lu Hol’de gerçekleştirildi. 

Bir gece önce Konak Belediyesi ekiplerince dezenfeksiyon işlemi uygulanan 11.000 metrekarelik 2 No’lu Hol’de gerçekleştirilen seçimde pandemi önlemleri kapsamında fiziksel mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek seçim gerçekleştirildi. 

Seçimde, oy kullanmaya gelen üyelerimize tek kullanımlık maske, kalem ve hijyenik ıslak mendil dağıtımı yapıldı. Üyelerimiz için Büyükşehir Belediyesi tarfından Kültürpark otoparkları ücretsiz bir şekilde kullanılıma açıldı. Üyelerimizin talebi doğrultusunda, servis kapılarından golf araçlarıyla 2 Nolu Hol’e transferleri sağlandı.  Oy kullanmaya gelen üyelerimize Konak Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi tarafından içecek ve yiyecek ikramı yapıldı. 

Seçim sürecinde, destek ve katkıları için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye teşekkür ederiz.

Coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen seçimde, oy kullanamaya gelen meslektaşlarımız mesleğimize, meslek örgütümüze sahip çıktıklarını belirterek dayanışma mesajları verdi. 

Zor bir dönemde, zorunlu bir şekilde gerçekleştirilen İzmir Tabip Odası Olağan Genel Kurulu ve Seçim sürecine aktif katılım ve destek sağlayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 
Bu haber 717 kez okunmuştur.