İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Olağan Genel Kurulu 11 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

13.07.2020

İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Olağan Genel Kurulu 11 Temmuz 2020 cumartesi saat 10.00’da İsmet İnönü Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. 

Genel Kurulu İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz tarafından açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Genel Kurul Divanı oluşturuldu. Divan başkanlığına Dr. Yıldıray Orhon, divan üyeliğine Dr. Hülya Çamlıbel, Dr. İsmail Ümit Bal ve Dr. Hatice Solmaz seçildi. Dr. Yıldıray Orhon genel kurul gündemini okudu.

İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Funda Barlık Obuz, göreve başladıklarından bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı. Konuşma metni için tıklayınız…

Daha sonra Türk Tabipleri Merkez Konseyi Üyesi, Dr. Mübetcel İlhan bir konuşma yaptı. Dr. Mübetcel İlhan yaptığı konuşmada, “2018-2020 Dönemi Yönetim Kuruluna özverili çalışmalarından ve bu dönemde oda yönetimini yalnız bırakmayan oda aktivistlerine, kurumlara ve kuruluşlara teşekkür ediyorum, her yerde her konuda İzmir Tabip Odası yönetimi başarılı çalışmalar yapmış bu iki yılı özverili çalışmalarıyla tamamlamıştır. Bu dönem oda seçimleri yaşanılan dönem itibariyle çok önemlidir. Meslek örgütlerinin itibarsızlaştırılmaya daha çok çalışıldığı bu dönemde seçimler, sadece liste yarıştırmak değil meslek odalarımıza sahip çıkma seçimidir. Bu dönemde emeği geçen katkı sunan herkese Türk Tabipleri Birliği adına teşekkür ediyorum” dedi.

2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu çalışma raporu sunumu, İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çamlı tarafından yapıldı. Dr. Lütfi Çamlı, bu dönemde yapılan çalışmalardan bahsetti. Çalışma raporu için tıklayınız…

Denetleme Kurulu Raporu, Dr. Yüce Ayhan tarafından okundu. Daha sonra söz alan Dr. Mustafa Vatansever yaptığı konuşmada “bu dönemde Oda yönetiminde görev alan ve alacak herkese teşekkür ederim. Hepimiz aynı gemideyiz ve mesleğimize, meslek örgütümüze sahip çıkmalıyız” dedi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nergül Çördük, mali durum ve mali raporlar hakkında bilgi verdi. 

Divan Kurulu Yönetim Kurulu çalışma raporunu ve bilançoları oylamaya sundu. 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu çalışma raporu ve bilançolar ibra edildi.

İbranın ardından Dr. Fatih Sürenkök, söz alarak, yaptığı çalışmalar nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti. İzmir Tabip Odası’nın son iki yılda tüm Türkiye’ye örnek olan bir oda olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum” dedi. 

Seçime katılan Demokratik Katılımcı Hekimler grubu adına Prof. Dr. Süleyman Kaynak bir konuşma yaptı. Konuşmasında, “Yarın yapılacak oda seçimlerine katılarak, İzmir Tabip Odası’na, TTB’ye sahip çıkalım. Tüm zorluklara, güçlüklere rağmen hepimiz birbirimizin umuduyuz” dedi   

İzmir Tabip Odası Genel Kurulu Dr. Lütfi Çamlı’nın seçimle ilgili bilgilendirme konuşmasından ardından sona erdi.

Bu haber 404 kez okunmuştur.