İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti.

04.07.2020

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı 2 Temmuz 2020 tarihinde makamında ziyaret ederek, Karşıyaka Belediyesi olarak Covid-19 pandemisi sürecinde İzmir Tabip Odası ile gerçekleştirdiği işbirliği ve sağlık çalışanlarına sunduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Dr. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Nergül Çördük ve Dr. Fatih Sürenkök katıldı.

Pandemi süreci hakkında bilgi alış-verişi yapılan ziyarette, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi’nin pandemi sürecinde yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri Covid-19 pandemisinde İzmir Tabip Odası’nın yaptığı çalışmalardan, sağlık çalışanlara verdiği desteklerden bahsetti.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu, ziyaretin sonunda Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a pandemi süresince İzmir Tabip Odası ile gerçekleştirilen işbirliği ve sağlık çalışanlarına sunduğu desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.
Bu haber 271 kez okunmuştur.