İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop’u ziyaret etti.

24.01.2020

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu 23Ocak 2020 tarihinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop’u makamında ziyaret etti.

Görüşmede İzmir Tabip Odası ev sahipliğinde organize edilen 2020 yılı 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri hakkında   İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop’a bilgi verildi.

Son dönemde hekimlerin, sağlıkta şiddet olaylarındaki beyaz kod uygulamasında, isim ve açık adresin saldırgan tarafından öğrenilmesinden dolayı duydukları kaygılar ve bu nedenle beyaz kod verilmesinde yaşanan isteksizlik dile getirilerek, bu duruma bir çözüm getirilmesi talep edildi. Ayrıca İzmir Tabip Odasınca yürütülen bir çalışmaya temel oluşturması açısından beyaz kod verilerinin paylaşılması talebi yinelendi. 

Şehrimizde inşaatı devam eden şehir hastanesinde son durum, yapılması düşünülen düzenlemeler, personel istihdamı konusunda yönetim kurulumuz bilgilendirildi. 

Yönetim Kurulumuzca Aile Sağlığı Sisteminde ilimizde yaşanan aile sağlığı çalışanı eksikliği dile getirilerek yaşanan sıkıntılar vurgulandı. İl Sağlık Müdürlüğünün bu soruna yönelik çalışmaları konusunda bilgi alındı.

Bu haber 316 kez okunmuştur.