İzmir Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyonu dayanışma kokteyli 26 Aralık 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi.

28.12.2019
İzmir Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyonu tarafından düzenlenen muayenehanede çalışan özel hekimler dayanışma kokteyli 26 Aralık 2019 Perşembe günü Orhan Süren Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Funda Barlık Obuz’un açılış konuşmasının ardından İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çamlı, muayenehane hekimliği pratiğinde yaşanan sorunlara değinerek oda yönetimi olarak bu konuda ki çalışmaları aktardı. E-nabız konusunda geçtiğimiz süreçlerde gösterdikleri dayanışma ve mücadele için özel hekimlere teşekkür etti. Gündeme gelen e-fatura ve e-reçete konusunda bilgilendirme yaptı. Daha sonra söz alan özel komisyonu üyeleri Dr. Mevhibe Tümüklü ve Dr. Mehmet Çolak yaşanan sorunlara karşı birlik olmanın önemine ve özel hekimlik grubunun birçok sorunda gösterdiği dayanışmaya vurgu yaptılar. İzmir Tabip Odası’na özel hekimlik alanındaki çabaları için teşekkür ettiler. 

Kokteylin devamında söz alan özel hekimler genel olarak hekimlik alanında yaşanan sıkıntılar ve bu konudaki görüşlerini dile getirdiler. 
Bu haber 210 kez okunmuştur.