İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Şehir Hastaneleri konusunda Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesinde bir toplantı yaptı.

16.12.2019
İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Şehir Hastanesi konusunda güncel durumu görüşmek ve deneyimleri aktarmak amacıyla 16 Aralık 2019 Pazartesi saat 12.30’da Tepecik Eğitim ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleriyle Dr. Nejat Aksu Konferans Salonunda bir toplantı düzenledi.

Toplantıya İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Funda Barlık Obuz, İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Nuri Seha Yüksel, Dr. Fatih Sürenkök, Dr. Hakan Köse ve TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Mübetcel İlhan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Funda Barlık Obuz yaptı. İlk olarak İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Fatih Sürenkök, şehir hastaneleri konusunda kısa bir sunum yaptı. 

Şehir hastanelerinin faaliyete geçtiği illerden hekimler şehir hastaneleri işleyişinden gözlemlerini aktardıkları bir video sunumu gerçekleştirildi.

Manisa’daki şehir hastanelerinin işleyişi konusunda Manisa Tabip Odası’ndan Dr. Hasan Semih Bilgin gözlemlerini aktardı.

Daha sonra dinleyicilerin soru ve katkılarına geçildi. Konuyla ilgili belirsizlikler, meslek odası ve hekimlerin bu süreçte neler yapabilecekleri tartışıldı. 
Bu haber 338 kez okunmuştur.