İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu İzmir Özel Can Hastanesi hekimleriyle buluştu

15.11.2019

14 Kasım 2019 tarihinde İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu İzmir Özel Can Hastanesi Hekimleriyle toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantı öncesinde, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op. Dr. M. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Nergül Çördük ve Dr. Firdevs Uysal ilk olarak İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer  Keskiner makamında ziyaret edildi. Hastane hakkında bilgi alındı. 

Daha sonra toplantı salonuna geçilerek hastane hekimleriyle bir araya gelindi. Toplantının açılış konuşmasını İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz yaptı.

Yapılan toplantıda ülkede uygulanan sağlıkta Dönüşüm programının sağlığa yansımaları, bununla ilgili olarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarını yaşadıkları sorunlar aktarıldı.  Özel hastanelerde çalışan hekimlerin sorunları, şehir hastaneleri, performans, özlük hakları konusunda değerlendirmeler yapıldı. İzmir Tabip Odası etkinliklerinin ve hekim özlük haklarıyla ilgili çalışmalarının hekim kitlesine yeterince duyurulabilmesi  için yapılabilecekler değerlendirildi.

Sağlıkta şiddete karşı İzmir Tabip Odası’nın  yaptığı mücadele hakkında bilgiler verildi. Yaşanan sorunların aşılmasında mesleki dayanışmanın önemli olduğunu belirterek hekimlerden meslek odalarına ve meslek örgütüne sahip çıkmalarını istedi. Bu buluşmaların çoğalarak tekrarlanması dileğiyle toplantı sona erdi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu

Bu haber 286 kez okunmuştur.