İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi hekimleriyle buluştu

24.10.2019

24 Ekim 2019 tarihinde İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Hekimleriyle konferans salonunda bir araya geldi.

Toplantıya  İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op.Dr. M. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hakan Köse , Dr. Nuri Seha Yüksel ve Dr. Firdevs Uysal katıldı. 

Yönetim kurulu ilk olarak Hastane Başhekimi Dr. Esra Duğral’ı makamında ziyaret ederek hastanede sunulan  sağlık hizmeti konusunda bilgi aldı. Hastane yönetimi Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.
Daha sonra hekimlerle toplantıya geçildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz bir açılış konuşması yaptı.

Daha sonra yapılan konuşmalarda ülkede uygulanan Sağlıkta Dönüşüm programının  sağlığa yansımaları, bununla ilgili olarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarını yaşadıkları sorunlar aktarıldı.  Şehir hastaneleri, performans, özlük hakları konusunda değerlendirmeler yapıldı. Sağlıkta şiddete karşı İzmir Tabip Odası’nın  etkinlikleri görüşüldü.  Yaşanan sorunların aşılmasında mesleki dayanışmanın önemli olduğunu belirterek hekimlerden meslek odalarına ve meslek örgütüne sahip çıkmalarını istedi.

Bu buluşmaların çoğalarak tekrarlanması dileğiyle toplantı sona erdi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu

Bu haber 484 kez okunmuştur.