İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Özel Batı Anadolu Central Hospital hekimleriyle buluştu

01.08.2019

Toplantıya  İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op.Dr.M. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hakan Köse ve Dr. Nuri Seha Yüksel katıldı. Yönetim kurulu ilk olarak Hastane Başhekimi Dr. Özer Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek hastanede sunulan  sağlık hizmeti ve yaşanan zorluklar konusunda bilgi aldı.

Daha sonra hekimlerle toplantıya geçildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz bir açılış konuşması yaptı. İzmir Tabip Odasının bir yılda gerçekleştirdiği etkinlikleri konusunda bilgi verdi Daha sonra yapılan konuşmalarda meslek odası ve hekimler arası ilişkilerin güçlendirilmesi için izlenmesi gereken yöntemler tartışıldı.

Ülkede uygulanan Sağlıkta Dönüşüm programının  sağlığa yansımaları, bununla ilgili olarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarını yaşadıkları sorunlar aktarıldı.  Sağlıkta şiddete karşı İzmir Tabip odasının  etkinlikleri görüşüldü.  Yaşanan sorunların aşılmasında mesleki dayanışmanın önemli olduğunu belirterek hekimlerden meslek odalarına ve meslek örgütüne sahip çıkmalarını istedi. Başhekim Dr. Özer Gürbüz Yönetim Kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti.

Bu buluşmaların çoğalarak tekrarlanması dileğiyle toplantı sona erdi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu


Bu haber 567 kez okunmuştur.