2018-2019 Dönemi Olağan Genel Kurulu yapıldı

22.04.2019

İzmir Tabip Odası 2018-2019 Olağan Genel Kurulu 20 Nisan 2019 Cumartesi günü İzmir Tabip Odası konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Funda Balık Obuz tarafından açılış konuşması yapıldı. 

Daha sonra divan seçimine geçildi. Divan başkanlığına Dr.H.Yıldıray Orhon, divan üyeliklerine ise Dr.Kemal Özbek, Dr.Şükriye Kaplan Uzunoğlu ve Dr.Gülden Aykanat oy birliğiyle seçildi.

Ek gündem önerilerini alınması ve oylanması sonrasında İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çamlı 2018-2019 yılı İzmir Tabip Odası çalışma raporunu sundu. Etkinlik dizini, komisyon raporları, birim toplantıları, hekim meclisi çalışmaları, sağlıkta şiddete karşı yapılan etkinlikler ve basın açıklamaları odada gerçekleştirilen konferans, panel, söyleşi ve konserler hakkında açıklamalarda bulundu. İlk yardım eğitim merkezi eğitimleri ve odamızda düzenlenen diğer kurs ve seminerler hakkında açıklamalarda bulundu.  Odamız Hukuk bürosu ve onur kurulu çalışmaları konusunda bilgi verdi.Daha sonra söz alan denetleme kurulu üyesi Dr. Yüce Ayhan denetleme kurulu raporunu sundu. İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu veznedar üye Doç. Dr. Nergül Çördük mali durum ve tahmini bütçe tablolarını açıkladı.

Raporların sunumunu takiben Yönetim Kurulu çalışmaları ve denetleme kurulu ibra edildi. Tahmini bütçe oylandı ve ek gündem maddelerine geçildi. Dilek ve temennilerin ardından İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Funda Barlık Obuz, genel kurula bir teşekkür konuşması yaptı. 

Genel Kurul Divan Tutanağı için tıklayınız...

Bu haber 440 kez okunmuştur.