İzmir Tabip Odası Medical Park Hastanesi hekimleriyle buluştu.

07.12.2018

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu, 07 Aralık 2018 Cuma günü, Özel İzmir Medicalpark Hastanesi hekimleriyle Ata toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op.Dr. M. Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hakan Köse, Dr. Fatih Sürenkök ve Dr. Firdevs Uysal katıldı.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında, odayı hekimlerle birlikte yönetmek istediklerini, bu yüzden birim toplantılarına önem verdiklerini ifade etti.

Daha sonra yapılan söz alan hekimler, özellikle hekimlere uygulanan şiddet ve medyada son dönemde hekimlere yönelik karalayıcı yayınlarla ilgili görüşlerini paylaştılar. Yönetim Kurulu tarafından TTB ve İzmir Tabip Odası'nın çalışmaları konusunda bilgi verildi.

Özel hastanelerde çalışan hekimlerin resmi tatillerde çalıştırılmasına karşı gerekli düzenlemelerin yapılması konusu değerlendirildi. Konuyla ilgili çalışma yapılmasına karar verildi.

Yönetim Kurulu, sorunların aşılmasında mesleki dayanışmanın önemli olduğunu belirterek hekimlerden meslek odalarına ve meslek örgütüne sahip çıkmalarını istedi. 

Bu buluşmaların çoğalarak tekrarlanması dileğiyle toplantı sona erdi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu

Bu haber 396 kez okunmuştur.