Hekim Meclisi Seçimleri

24.09.2018

Değerli Meslektaşımız,

Size gönderilen SMS mesajındaki parolayı ve TC Kimlik numaranızı aşağıdaki kutucuğa yazdığınızda İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi Seçimlerinde oy kullanabileceğiniz ya da aday olabileceğiniz birimi göreceksiniz. Aynı zamanda biriminizdeki diğer hekimlerin listesini inceleyebileceksiniz. Birden fazla birimde çalışan hekimler tek birimde kayıt edilmiştir. Listedeki kayıtlarla ilgili itirazlarınızı İzmir Tabip Odası' na (232) 463 11 33 yapabilirsiniz. Gelen parola sekiz karakterden oluşmaktadır. Küçük harfler kullanılmayacaktır.

Oy kullanma işleminin 10 Ekim 2018 Çarşamba saat 17:00'da başlayarak 11 Ekim 2018 Perşembe saat 17:00' da sona ermesine karar verilmiştir.

Seçim günü sizlere ikinci bir parola gönderilecektir. Bu parola ve TC Kimlik numaranızla 5.maddede açıklandığı şekilde oy kullanabilirsiniz.

2. Temsilci Seçilecek Birimler ve Temsilci Sayıları


3. Adaylık Başvurusu

Aday olmak için İzmir Tabip Odası' na üye olmak zorunludur. Listede isminiz bulunduğu birimden aday olabilirsiniz.

9 Ekim 2018 saat 17:00' e kadar odamız 421 70 51 nolu faksına, ozlem@izmirtabip.org.tr e-posta adresine veya elden bizzat adaylık için başvuru yapılabilir. Adaylık başvurunuz değerlendirilip, size bilgi verilecektir.

Başvuru formu örneği için tıklayınız...

İzmir Tabip Odası
Hekim Meclisi Seçim Kurulu’na

İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi Temsilciliği seçiminde aday olmak istiyorum. Gereğini arz ederim.

Hekimin Adı-Soyadı:

Aday Olunan Birim:

Seçim Tarihi:

Adres:

Telefon (iş)

Telefon (GSM):

e-posta:

Tarih:

İmza:

Not: Lütfen internet sayfamızda yer alan ilgili içtüzüğü okuyunuz.

4. Seçim Tarihi

Oy kullanma işleminin 10 Ekim 2018 Çarşamba saat 17:00'da başlayarak 11 Ekim 2018 Perşembe saat 17:00' da sona ermesine karar verilmiştir.

5. Oy Verme İşlemi

a-) 10 Ekim 2018 Seçim günü,  meslektaşlarımızın cep telefonuna, şifre içeren bir SMS gelecektir.

b-) Oy kullanacak meslektaşlarımız, SMS mesajında gelen parolayı ve TC Kimlik numarasını aynı SMS mesajında gelen linki tıklayarak çıkan panele giriş yapacaktır. Bilgisayardan girmek isteyenler www.izmirtabip.org.tr web sitesindeki HEKİM MECLİSİ 2018 sekmesine tıklayarak oy kullanmak için giriş yapabilirler.

c-) Sisteme giriş yapıldığında, sadece ilgili adayların isimleri sıralanacaktır. Bu adaylar işaretlenerek oy verme işlemi sonlandırılacaktır.

Bu haber 1419 kez okunmuştur.