20.06.2018 - Halk Sağlığı Komisyon Toplantısı

21.06.2018

Toplantı Tarihi                                 : 20.06.2018

Toplantıya katılan Hekimler      : Dr.Mehmet Gülay, Dr.Sera Şimşek, Dr.Ummuhan Yücel, Dr.Aydan Tunca, Dr.Kevser Durmuş, Dr.Meral Türk, Dr.Saliha Özpınar, Dr.Şafak Taner, Dr.Meltem Çiçeklioğlu, Dr.Alper Büyükakkuş, Dr.Nergis Başer, Dr.Zeliha Öcek, Dr.Reyhan Uçku, Dr.Ahmet Soysal

TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR VE ALINAN KARARLAR

Başkan: Dr.Ali Osman Karababa'nın olmaması nedeniyle Dr.Mehmet Gülay toplantıya başkanlık etti. Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı;

  1. Güz okulunun tarihi olarak önceki toplantıda oluşan önerilerden 19-20-21 Ekim önerisi tarihin yakınlığı ve hazırlıkların tamamlanamayacağı gerekçesi ile reddedildi. Güz okulunun ikinci öneri olan 30 Kasım-1-2 Aralık tarihlerinde yapılmasına karar verildi.
  2. Güz okulu ile ilgili gelen öneriler değerlendirildi, tartışıldı. Önceki toplantıda öne çıkan iki konu olan Gıda Güvenliği ve Gıda Güvencesi ile ilgili Dr.Ahmet Soysal'ın Ekonomik Kriz ve Halk Sağlığı ile ilgili Şafak Taner'in program önerileri dinlendi. Oy çokluğu ile Ekonomik Kriz ve Halk Sağlığı konusuna karar verildi. Önerilerin e-posta üzerinden paylaşılması, Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği konusunun seri toplantılar halinde tartışılması konuları konuşuldu.
  3. Ayın konusu toplantılarının 17 Ekim tarihinde "Gezegen Sağlığı" konusu ile başlamasını Dr.Ahmet Soysal'ın sunum için Prof.Dr.Hakan Abacıoğlu ile iletişime geçmesine karar verildi. Sonraki toplantı için tarih 4 Temmuz'dur.

 

Bu haber 155 kez okunmuştur.