İzmir Tabip Odası Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Hekimleriyle Buluştu

23.05.2018

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu, birim toplantıları kapsamında  İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleriyle 23 Mayıs 2018 tarihinde bir buluşma gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulumuz ilk olarak hastane Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal'ı makamında ziyaret ederek hastane işleyişi hakkında bilgi aldı.
 
Saat 12:30' da konferans salonunda hastane hekimleriyle bir araya gelindi. Toplantıya Yönetim Kurulumuz adına Prof.Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op.Dr.M. Lütfi Çamlı ve Yönetim Kurulu üyemiz Uzm.Dr. Firdevs Çetin Uysal katıldı.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz kısa bir açılış konuşması yaptı. Konuşmanın ardından hekimler İzmir Tabip Odası’ndan yeni dönemde beklentilerini dile getirdiler. Konuşmalarda özellikle afiliyasyondan kaynaklanan sorunlar, performans ödemelerindeki adaletsizlikler, hekime şiddet, emekli hekim ücretleri tartışıldı. Yönetim Kurulumuz bu sorunların aşılmasında mesleki dayanışmanın önemli olduğunu belirterek hekimlerden mesleklerine, meslek örgütlerine sahip çıkmalarını istedi. Özellikle asistan ve genç hekimlerin oda ile bağlarının artırılması gerektiği vurgulandı.

Bu buluşmaların çoğalarak tekrarlanması dileğiyle toplantı sona erdi.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu

---
---

Bu haber 295 kez okunmuştur.