Kemalpaşa’da Meslektaşımızın Yanındaydık

27.04.2018

Kemalpaşa Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan meslektaşımız Dr. Başak Demirel, 25 Nisan 2018 tarihinde, acil serviste görevli olduğu sırada bir hastanın fiili saldırısına uğramıştır.

Meslektaşımız, aldığı darbenin etkisiyle sırt üstü yere düşmüş, başını çarpmış, vücudunun değişik yerlerinde büyük çaplı ekimozlar oluşmuştur. Meslektaşımız nöroloji uzmanının gözetiminde tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirmiş, 26 Nisan günü öğle saatlerinde taburcu olmuştur. 

Olay günü Oda Başkanımız Dr. Funda Barlık Obuz ve Genel Sekreterimiz Dr. Lütfi Çamlı meslektaşımızla iletişime geçmiş, olaydan duyduğumuz üzüntüyü ve Odamızın destek talebini paylaşmıştır.  

Ardından odamız yönetim kurulu üyeleri Dr. Nuri Seha Yüksel ve Dr. Hakan Köse, 26 Nisan günü meslektaşımızı hastanede ziyaret etmiş ve geçmiş olsun dileklerimizi paylaşmıştır. 

Dr. Başak Özdemir’in taburculuk işlemleri sonrası, Odamız avukatı Mithat Kara eşliğinde, adli işlemlerin tamamlanması için Kemalpaşa Polis Merkezine gidilmiş ve ifade verilmiştir. 

Adli süreç odamız tarafından takip edilmektedir. Gelişmeler hakkında bilgi paylaşılacaktır.

Sağlıkta şiddetin sona ermesi ve sağlıkta şiddet yasa tasarısının yasalaşması talebimizi bir kez daha yineliyoruz.

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu   

 
Bu haber 551 kez okunmuştur.