Hekim Meclisi Seçimlerine Çağrı

17.05.2017
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Hekim Meclisi Seçim Kurulu, 15 Mayıs 2017 tarihli toplantısında yeni dönem Hekim Meclisi üyelerinin belirlenmesi amaçlı seçim sürecini başlatmıştır.
 
Ekteki seçim çevrelerinde belirlenen üye sayıları uyarınca, seçimlerin tüm seçim çevrelerinde elektronik oylama ile yapılması kararlaştırılmıştır. Böylelikle seçime katılımın artırılması ve seçim işleminin kolaylaştırılması amaçlanmıştır.
 
Bir önceki dönemde uygulanan elektronik oylama yöntemi ile ilgili gerek seçime katılım ve gerekse seçim güvenliği bakımından bir olumsuzluk söz konusu olmamıştır.
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Sizlerden beklentimiz, seçimlere olabildiğince aday olarak ya da hiç olmazsa seçmen olarak katılmanızdır. Her üyemiz, görev yaptığı birim için aday olabilecek ve oy kullanabilecektir.
 
Elektronik oylamaya katılabilmek için iletişim bilgilerinizin ( cep/e-posta, görev yeri) ve TC Kimlik numarasının güncel olması gerekmektedir. Bu nedenle, Odamızdan cep mesajı ve e-posta alamayan meslektaşlarımızın bilgilerini güncellemenizi dileriz.
 
Adaylık başvuruları 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 15.00’e kadar kabul edilecektir. Başvurular doğrudan, e-posta ya da faks yoluyla yapılabilecektir. Adaylık için, temsilci olmak istediğiniz birim ile adaylık isteğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.
 
Seçimler tüm seçim çevrelerinde 31 Mayıs 2017 Çarşamba saat 17.00’de başlayıp, 01  Haziran saat 17.00’de sonlanmak üzere tamamlanmış olacaktır.
 
Seçim Birimleri ve Temsilci Sayılarına Ulaşmak İçin Tıklayınız
 
Başvuru için :
 
e-posta          : 
Bu haber 1580 kez okunmuştur.