Meslektaşlarımızın Mücadelesine Destek Çağrısı !

25.04.2017

 

Değerli meslektaşlarımız,

İzmir’deki bir tıp merkezinde çalışmaları karşılığı hak ettikleri ücreti alamayan meslektaşlarımızın yasadan kaynaklanan “iş görmeme” hakkını kullanmaları sonrasında sorunun müzakere yoluyla çözüme kavuşturulması mümkün olamamıştır.
 
İşveren emeğe saygı göstermek ve emeğin karşılığını vermek yerine uzlaşmazlığı ve meslektaşlarımızın hakkını görmezden gelmeyi seçmiştir.
 
Bu gelişme sonrasında “iş görmeme” hakkını kullanan meslektaşlarımız durumu kamuoyu ile paylaşmak ve konuyla ilgili farkındalık sağlamak amacıyla 26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 12.30’da işyerleri olan Zeybek Tıp Merkezi önünde basın açıklaması yapma kararı almışlardır.
 
İzmir Tabip Odası olarak meslektaşlarımızın haklı mücadelesini destekliyoruz.   Dünden bu yana her an içinde olduğumuz, izlediğimiz ve meslektaşlarımıza destek olduğumuz sürecin önemli aşaması olan basın açıklamasında meslektaşlarımızın yanında yer alacağız.
 
Fırsatı ve zamanı olan meslektaşlarımızı, dayanışma duygularını yansıtmak ve meslektaşlarımıza destek olmak için basın toplantısına katılmaya çağırıyoruz.
 
Saygılarımızla…
 
 
Tarih : 26 Nisan 2017 Çarşamba, 12.30
 
Yer  :  Hatay Özel Zeybek Tıp Merkezi önü ( Hatay Askeri Hastane Karşısı)
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 1748 kez okunmuştur.