Bu Teşekkür Bütün Hekimlere...

05.04.2017

 


Değerli meslektaşlarımız,

Hekime yönelik şiddetin her geçen gün arttığı ülkemizde hekimlerin yerinde ve zamanında girişimiyle yaşamı kurtulan bir vatandaşımızın teşekkürünü sizlerle paylaşıyoruz.
 
Teşekkürünü bir mektupla İzmir Tabip Odası’na bildiren vatandaşımız 9 Ekim 2016’da saat 19.30-20.00 sularında İzmir-Çeşme Otoyolu Zeytinler çıkışında trafik kazası geçirmiş.
 
Rastlantı sonucu olay yerinden geçmekte olan iki meslektaşımız kaza geçiren vatandaşımıza hemen müdahale ederek 112 cankurtaranı gelene dek yaralının başından ayrılmamış. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan vatandaşımız yapılan tedaviler sonrasında sağlığına kavuşmuş.
 
Oradaki hekimler de ilk müdahaleyi yapan meslektaşlarımızın yaşam kurtaran yaklaşımlarının değerini her fırsatta hastaya anımsatmışlar.
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Bu olayda, hekimlerin hekimler hakkındaki söylemlerinin olumluluğunun yanı sıra sağlığına kavuşan bir vatandaşımızın değerbilir davranışı söz konusudur.
 
Başvurusunda, teşekkürünün ilgili meslektaşlarımıza iletilmesini isteyen vatandaşımızın isteğini yerine getirirken, bu teşekkürü tüm meslektaşlarımızın da fazlasıyla hak ettiğini düşündük!
 
Özveriyle, bıkıp usanmaksızın iyilik veren elleriniz dert görmesin…
 
Saygılarımızla.
 
İZMİR TABİP ODASI
 
Bu haber 1323 kez okunmuştur.