14 Mart’ ın Ardından…

21.03.2017
 
 

Değerli meslektaşlarımız,
 
Bir 14 Mart’ı daha geride bıraktık. İzmir Tabip Odası önceki yıllarda olduğu gibi 14 Mart ruhuna uygun, dolu dolu bir etkinlik programıyla tamamladı Tıp Bayramı Haftası’nı!
 
17 Mart akşamı ilk olarak meslekte 40. yılını dolduran meslektaşlarımıza onur plaketleri sunuldu.

 
Bu töreni izleyen kokteylin ardından gecenin etkinliğinde şair-yazar Sunay AKIN’ı izledik. İki saati aşkın tek kişilik gösteride nefesler tutuldu desek abartmış olmayız!
 
Bizi bize tanıtan bir gösteri oldu. An geldi hüzünlendik, gözyaşlarımıza engel olamadık! An geldi kabına sığmayan coşkun bir sele dönüştük!
 
14 Mart Tıp Bayramı’nı izleyen 18 Mart Şehitler Günü’yle de bütünleşen haftanın anlam ve önemine uygun bir gösteri izlemiş olduk.


 
14 Mart’a can veren Tıbbiyelilik ruhu ile yeri gelince toprağa düşmeye varabilen vatanseverlik duygusu zaten biri birlerini tamamlayan bir elmanın iki yarısı değil midir?
 
Etkinlik dizimizin son gününün özneleri olan 40. Meslekte yılını doldurmuş meslektaşlarımızla onlara eşlik eden yakınlarına ve “Çanakkale’de Gölge Bir Yer” sunumuyla bu onur gecesine renk katan Sunay AKIN ve ekibine şükranlarımızı sunmayı görev biliyoruz.
 
Bu haber 1433 kez okunmuştur.