Fuarda Tiyatro, Dokuz Eylül’de Atatürk Ve Hekimler Konferansı

17.03.2017
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
İzmir Tabip Odası’nın 14 Mart programı önceki dönemlerde olduğu gibi bu yıl da çok sayıda etkinliğe yer verecek şekilde oluşturulmuştu!
 
Dün akşam Fuar Gençlik Tiyatrosu’ndaydık! Meslektaşımız Başar SAVACI öncülüğünde bir araya gelen Mozart Akademi oyuncularının rol aldığı “Kes ve Kaç”ı izledik büyük bir zevkle.
 
Hekimlik ortamında yaşanan kimi olayları güldürüyle işleyen oyun izleyenlerin dikkatinin bir an olsun dağılmasına izin vermeksizin, akıcı bir biçimde başladı, sürdü ve sonlandı.
 
Olağanüstü başarılı sahne başarımları nedeniyle başta Dr Başar SAVACI olmak üzere tüm oyuncuları kutluyor, 14 Mart Haftası’na değerli katkıları nedeniyle oyuncuların yanı sıra yönetmen ve destekçilere şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Bir gün önce SBÜ tepecik EAH’de konferans veren Araştırmacı-Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, bu kez Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’nde seslendi hekimlere ve genç tıbbiyelilere!
 
Bu son derece değerli ve etkileyici konferans bir gün sonra Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’ndeki meslektaşlarımızla buluşmuş oldu.
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
14 Mart etkinliklerimiz ara vermeksizin sürüyor.
 
17 Mart Cuma akşamı, saat 18.00’de, meslekte 40 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri verilecek. Aynı akşam saat 20.00, Sunay Akın, Çanakkale’de Gölge Bir Yer konulu gösterisi ile meslektaşlarımızla buluşacak.
 
Saygılarımızla…

 

Bu haber 1468 kez okunmuştur.