14 Mart Etkinliklerimiz Devam Ediyor

15.03.2017

 

Değerli meslektaşlarımız,

14 Mart haftasının ilk gününde meslektaşımız Prof Dr Ayşen BAYKARA İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk EAH’de meslektaşlarımıza “Hekim Olmak” konferansıyla seslendi. Akıcı ve etkileyici sunumu izleyenlerce beğenildi. Özellikle, tıp öğrencileri için son derece yararlı olduğunu söyleyebiliriz.
 
Hocamıza özgün sunumuyla verdiği katkı nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz.
 
14 Mart Haftası’nın ilk gününün akşamında DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr Oğuz DİCLE’nin “Tıp Eğitiminde Resim Sanatı” sunumunu izledik. Bu benzersiz sunumu izleyenlerin bundan böyle resim eserlerine farklı gözle bakarak, gizlenmiş ayrıntıları fark edebilme becerisine sahip olacaklarını söyleyebiliriz!
 
Prof Dr Oğuz DİCLE’ye sunumundan, meslektaşlarımıza da katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

 
 
14 Mart Tıp Bayramı resmi törenleri bu yıl da öncekilerde olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda katılımcı kuruluşların Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.
 
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törende İzmir Tabip Odası Başkanı Prof Dr Fehmi AKÇİÇEK’in hekimleri ve sağlık ortamını ilgilendiren başlıca sorunları dile getirerek Tıp Bayramı’nda hekimlerin bu bağlamda çözüm beklentisi içinde olduklarından söz eden konuşmasından sonra katılımcı kurumlardan söz alan temsilciler Tıp Bayramı’nı kutladılar.
 
Tıp Tarihçisi Dr Eren AKÇİÇEK “Tıbbiye ve 14 Mart Tıp Bayramı” başlıklı sunumunda Tıp Bayramı’nın ortaya çıkışında, şekillenmesinde ve boyut kazanmasında katkıları olan Tıbbiyelilerden söz etti. Bilgilendirici ve duygulandırıcı konuşması için Eren AKÇİÇEK’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
&n
Bu haber 1769 kez okunmuştur.