Bisiklet Turu ve Vapur Gezisi

15.03.2017

 

Değerli meslektaşlarımız,

 
14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarına geçtiğimiz hafta içinde Usta ve Çırak Karikatür Sergisi’ni (Prof Dr Cumhur ERTEKİN-Prof Dr Barış BAKLAN) açarak başlamıştık.
 
Daha önce de duyruduğumuz Bisiklet Turu ve Bergama Vapuru Gezisi’ni de dün (12 Mart) yaparak haftaya coşkulu bir başlangıç yapmış olduk.

 
 
Bostanlı Demokrasi Meydanı’ndan başlayan Bisiklet Turu 20 kilometre pedallayan meslektaşlarımızca Üçkuyular vapur iskelesinde tamamlandı. Yağışlı hava koşullarınakarşın oldukça katılımlı bir tur oldu. Bisiklet sporuna gönül vermiş meslektaşlarımızın sürüş güvenliği koşulları altında tamamladığı turdan sonra aldığımız geri bildirimlerin olumlu olması bizleri fazlasıyla sevindirdi.
 
Tura katılarak bisiklet kullanımı ve 14 Mart Tıp Bayramı konusunda farkındalık yaratan tüm meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Bisiklet Turu’nun bittiği noktada bir diğer etkinliğimiz olan Bergama Vapuru ile körfez gezisi başladı. Özellikle genç tıbbiyelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan vapur gezisine 300’ü aşkın meslektaşımızın katılımı memnuniyet vericiydi.
 
Vapur gezisine dans gösterileriyle renk katan öğrenci tıbbiyelilere sevgilerimizi sunuyoruz.
 
Vapur gezisinin düzenlenmesindeki eşsiz katkısını etkinliğe katılarak taçlandıran meslektaşımız Türkegül KOCAOĞLU başta olmak üzere, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZDENİZ yetkilileri ve emekçilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Vapur gezisine katılarak 14 Mart haftasına hoş bir başlangıç yapmamızı sağlayan değerli meslektaşlarımıza ve genç tıbbiyelilere şükranlarımızla…
Bu haber 1528 kez okunmuştur.