Hizmet Binamızda Bakım, Onarım Çalışmaları

08.02.2017
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Sizlerin de bildiği gibi Odamız tarihsel değeri ve önemi olan, koruma kurulunda kayıtlı bir eski Alsancak evinde hizmet vermektedir.
 
İzmir’in ulaşılması kolay yerindeki konumunun yanı sıra tarihsel bir değer de böylelikle yaşatılmaktadır.
 
Bu nedenle de yapımızda zaman zaman bakım, onarım çalışmaları yapmak zorunlu olmaktadır.
 
Çalışan sağlığı ve iş güvenliği hizmetleri açısından  Odamızın tam güvenli duruma getirilmesi için bir dizi öneride bulunulmuştur.
 
Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Odamız binasının 1451 ve 1452 sokak cephelerinde bakım, onarım ve boyama işleri tamamlanmıştır. Eş zamanlı olarak çatı bakım, onarımları da yapılmıştır.
 
Yangın tehlikesini en aza indirmek amacıyla elektrik sisteminin bütünüyle değiştirilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsamda, Odamız bürosunun orta kattaki Prof. Dr. Veli LÖK Salonu’na taşınarak geçici olarak burada hizmet vermesi söz konusu olacaktır.
 
Yaklaşık 2 hafta sürecek bu çalışmalar sırasında, siz değerli meslektaşlarımıza verilecek hizmet sırasındaki aksamaların en alt düzeyde olması için gerekli önlemleri almaktayız. Buna karşın yaşanabilecek hizmet kusurlarının anlayışla karşılanmasını diliyoruz.
 
Bu süreç sonunda Odamız binası Engellilik Çalışma Grubu’nun önerileri doğrultusunda engelli kullanımına daha uygun duruma getirileceği haberini de şimdiden paylaşmakta yarar görüyoruz.
 
Saygılarımızla.
 
 

İZMİR TABİP ODASI 

Bu haber 1278 kez okunmuştur.