HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, BAŞIMIZ SAĞOLSUN!

05.01.2017

 

Değerli meslektaşlarımız,

 
Özellikle sosyal medyada insan görünümlü kimselerin “İzmir’de neden bomba patlamıyor?” yollu çığlıklarını duyar olmuştuk!
 
Ne yazık ki bu çağrılar bugün karşılık buldu!
 
İzmir Adliyesi’nde bugün gerçekleştirilen terör saldırısı birisi polis diğeri adliye çalışanı iki insanımızı aramızdan aldı! Onlarca yaralımız var!
 
Baro yetkililerinden  edindiğimiz bilgilere göre yaralılar arasında avukat dostlarımız da var! Neyse ki, hiç birisinin yarası yaşamsal tehlike yaratacak boyutta değil! Bu olumsuzlukta teselli bulabileceğimiz tek bilgi bu!
 
Diğer yandan, amatör çekimlere de tüm açıklığıyla yansıdığı gibi Adliye saldırısı sırasında şehit düşen polisimiz Fethi SEKİN’in ortaya koyduğu gözüpek davranış olasılıkla daha fazla can kaybının ve yaralanmanın önüne geçmiştir.
 
Anısı önünde saygıyla eğilirken; şehit polis Fethi SEKİN’e şükran borçlu olduğumuzu göz ardı etmiyoruz!
 
Kahramanlığıyla ölümsüzleşmiştir!
 
Ruhu şad olsun!
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Olay duyulur duyulmaz sizlerin yakın ilgisi ve bir gereksinim olup olmadığı yolundaki sorularınızla ortaya koyduğunuz duyarlılık her türlü övgüye değerdir!
 
Sizlere ve elbette yaralıların kaldırıldığı hastanelerde canla, başla çalışan tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına da şükranlarımızı sunarız!
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 2342 kez okunmuştur.