Dr. Orhan Süren Ziyaretimiz

22.12.2016

 

İzmir Tabip Odası’na hizmet etmiş önceki başkanlarımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz.

21.12.2016 akşamı 1986-1988 ve 1988-1990 dönemlerinde oda başkanlığı yapmış olan Prof. Dr. Orhan SÜREN hocamıza konuk olduk. Saygıdeğer eşleri EÜTF emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Türkan SÜREN hocamızla birlikte bizleri pek güzel ağırladılar. Şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Ziyarete oda başkanımız Dr. Fehmi Akçiçek ve genel sekreterimiz Dr. Ceyhun Balcı katıldı.
 
Bir saati aşan ziyaretimizde konu doğal olarak geçmişten günümüze oda çalışmalarıydı. Çok değerli anıları dinlediğimiz bir akşam yaşamış olduk.
 
Orhan SÜREN hocamızın başkanlık yılları İzmir Tabip Odası’nın çok önemli çalışmaların altına imza atıldığı yıllar anlamına geliyor. O çok değerli çalışmalardan biri ve öne çıkanı İzmir Tabip Odası’nın şu anda da kullanılmakta olan tarihsel yapının Oda’ya kazandırılmasıdır.
 
Bilindiği gibi odamızın şu andaki hizmet binasının toplantı salonu da Orhan SÜREN’in adını taşımaktadır.
 
Türkan ve Orhan SÜREN hocalarımızı son derece sağlıklı ve dinç görmek bizleri fazlasıyla sevindirdi. İyilik haberlerini vermek, selamlarını iletmekten onur duyuyoruz.
 
İki dönemlik başkanlığı süresince verdiği hizmetler, sağladığı kazanımlar için Orhan SÜREN hocamıza şükranlarımızın ifadesi olan plaket sunumuyla vedalaştık SÜREN hocalarımızla.
 
İZMİR TABİP ODASI
 
Bu haber 2999 kez okunmuştur.