Engellilik Çalışma Grubu Toplandı

14.10.2016

 

Değerli meslektaşlarımız,

Geçtiğimiz aylarda kurulan “Engellilik Çalışma Grubu” yaz sıcaklarına aldırmaksızın toplantılarını sürdürmüştü.

EÜTF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice ŞAHİN önderliğinde çalışmalarını sürdüren katılımcılar odamız girişinin tekerlekli sandalye girişine elverişli duruma getirilmesi sonrasında, bu haftaki toplantı için İzmir Tabip Odası Orhan Süren Salonu’nda bir araya geldiler.
 
Göz Hastalıkları Uzmanı Alper KAYA meslektaşımızın 20 yıl aradan sonra İzmir Tabip Odası’nda olması biz yöneticilere ve katılımcılara duygulu anlar yaşattı.
 
Dr. Alper KAYA çalışma grubu toplantılarına aksatmaksızın katılarak değerli düşünce ve deneyimlerini bizlerle paylaşıyor. Bizler için son derece yol gösterici olan bu katkılar için çalışma grubuna teşekkür ediyoruz.
 
Yıllar sonra İzmir Tabip Odası’nda olmanın heyecanını odamıza sunduğu armağanla bütünleştiren Alper KAYA meslektaşımıza tüm üyelerimiz adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
 
Toplantıda, Odamız Hukuk Bürosundan Av. Mithat Kara, Engellilik Mevzuatı ve Engelli Hakları konulu bir sunum yaptı.
 
Odamız girişinin engelli girişine uygun duruma getirilmesi sonrasında başka yapacaklarımız olduğunu da biliyoruz.
 
Sıradaki işimiz odamız zemin kat tuvaletlerinin engelli kullanımına uygun duruma getirilmesidir. Bu hedefi de olabilen kısa zamanda gerçekleştirmeyi umuyor; başta çalışma grubu olmak üzere bu alana katkı koyanlara şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Çalışma grubunun tüm üyelerimizin katılımına açık olduğunu anımsatarak bir sonraki toplantı tarihi 8 Kasım 2016 Salı gününü not etmenizi diliyoruz.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 

Bu haber 2321 kez okunmuştur.