14 Mart Resmi Töreni Yapıldı

24.03.2016

 

 

14 Mart Tıp Haftası İzmir de geleneksel olarak beş kurumun işbirliği ile kutlanmaktadır. Bu yıl etkinliklerin eşgüdümünü İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yürütmüştür. 14 Mart 2016 tarihinde yapılması planlanan 14 Mart Tıp Bayramı Resmi Töreni, Ankara' da gerçekleştirilen bombalı eylem sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 22 Mart 2016 salı gününe tarihine ertelenmişti.
 
22 Mart Salı Günün EÜ AKM' de yapılan Resmi törene Sağlıktan Sorumlu Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Füzün, Dokuz Eylül Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Tülay Canda, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cemil Gürgün, İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. İstemihan Tengiz, Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet EminErbaycu,Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat ÖZKAN,Katip Çelebi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malaz, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr.Suat Kaptaner ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hastane başhekimleri ve yardımcıları ve CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir katılmıştır.
 
Tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Törenin ilk açılış konuşması İzmir Tabip Odası Başkanı Dr.Suat Kaptaner yaptı. Kaptaner' in ardından, Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu ve CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir konuşmalarını yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Meslekte 40.yılını dolduran meslektaşlarımıza onur plaketleri verildi. 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları törene katılanlar tarafından verildi.  
  

 

İzmir Tabip Odası
 
Diğer Resimler için Tıklayınız...
Bu haber 1646 kez okunmuştur.