ANKARA KIZILAY'DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ !

13.03.2016

 

Bugün başkentimiz Ankara'nın merkezinde yeni bir terör saldırısı daha yaşadık. İlk resmi bilgilere göre 27 yurttaşımızın öldüğünü 75 yurttaşımızın ise yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu alçak saldırıyı lanetliyoruz. Şehitlerimizin yakınlarına  ve tüm ulusumuza başsağlığı , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Güzel ülkemiz bir süredir ardı ardına patlayan bombalarla sarsılıyor.Bu süreçte yüzlerce yurttaşımızı kaybettik, binlercesi ise yaralandı.
 
Bu olaylarda failler de bellidir, faillerin eline bombaları verenler de! Bunlar ülkemize yeni bir Sevr'i dayatanlar ve onların tetikçilerdir !
 
Güneydoğumuzda terörün üzerine gidildikçe ülkemizin büyük şehirlerine ve masum yurttaşlarımıza yönelik terör saldırıları da artmıştır.
 
Ülkemizin önüne 2 seçenek konulmuştur : Ya "açılarak" bölünmek ya da terörle teslim alınmak!
 
Bu seçeneklere  teslim olmayacağız !
 
Bugünlerde tekrar dayatılan "Açılım" denilen aymazlık sürecinin ülkemizi getirdiği nokta ortadadır : her yer silah ve bomba deposu olmuştur. Bu faaliyetler iktidarın ve güvenlik güçlerinin gözü önünde gerçekleşmiştir.
 
Bugün bunun ağır sonuçlarını yaşıyoruz.Bu nedenle iktidar ağır bir sorumluluk altındadır. O günlerde verilen tavizler ve göz yummalar bugün bir güvenlik zafiyeti olarak önümüzde durmaktadır.
 
Teröre son vermek ve ülkemizin ve ulusumuzun birliğini korumak için hangi etnik  kökenden gelirse gelsin tüm yurttaşlarımızı sıkıca kenetlenmeye;  içinde yer aldığımız meslek örgütü de dahil olmak üzere tüm örgütleri ve siyasi partileri teröre karşı açık tutum almaya çağırıyoruz.
 
İktidarı ise komşu ülkeler ve özellikle Suriye'ye karşı yürütülen ve sonuçları hem ülkemiz hem de komşularımız için çok ağır olan yanlış politikalara son vermeye davet ediyoruz.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 1438 kez okunmuştur.