Elektromanyetik Kirlilik Paneli Yapıldı

25.02.2016

 

Odamız Çevre Komisyonu etkinlikleri kapsamında "Elektromanyetik Kirilik" konulu panel EÜTF Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç Dr Raika DURUSOY ve Doç Dr Hür HASSOY'un değerli katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Son derece güncel olan bu konuda anlaşılabilir, kısa ve öz bilgilendirmeleri için değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
 
Yoğun katılımları nedeniyle izleyen meslektaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz. Salonda hekim olmayan ve konuya ilgi duyan vatandaşlarımızın varlığı konu seçiminin yerindeliğinin göstergesiydi.
 
Çağımızın vazgeçilmez gereği iletişim araçları başta olmak üzere yaşamımızın hemen her alanını ilgilendiren elektromanyetik kirlilik konusunda tıp ortamının diğer alanlarında olduğu gibi koruyucu ve önleyici yaklaşımın önemine yapılan vurgu önemliydi. Kullanmamak gibi bir seçeneği öne çıkartmak gerçekçi olamayacağına göre; özenli ve bilinçli kullanmak ve kullanırken uzak durmak anahtar eylemler olarak belirmiş oldu gözlerimizin önünde.
 
Öncelikle biz hekimleri, dolayısı ile bir parçası olduğumuz toplumu bu önemli konuda bilinçlendirme bakımından son derece yararlı bilgilerle dolu bir etkinlik, odamızın toplum sağlığı alanındaki sorumluluklarından birisininin gereğini yerine getirmiş oldu!
 
Panelin görüntü kayıtlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca, görüntü kayıtları, kısa süre içinde DVD olarak meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 
 
 
 

 

Bu haber 1785 kez okunmuştur.