Ritm Terapi Kursu Duyurusu

04.02.2016

 

Değerli meslektaşlarımız,

 
İzmir Tabip Odası Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler Komisyonumuz tarafından üyelerimizin katılımına açık Ritim Terapi Kursu düzenlenmiştir.  Kurs, İzmir Perküsyon Ritim Atölyesi (www.izmirperküsyon.com ) işbirliği ile gerçekleştirilecektir.
 
17 Şubat Çarşamba günü başlaması tasarlanan kurs 4 hafta sürecek olup,  çarşamba günleri, 18.30’da gerçekleştirilecektir.  
 
Kurslar, İzmir Perküsyon Ritim Atölyesi’nin Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bulunan atölyesinde gerçekleştirilecektir.
 
Kurs kontenjanı 12 kişi ile sınırlıdır. Başvuruların, 12 kişiyi aşması halinde, her 12 kişilik grup için ileri bir tarihte kurs programı yapılacaktır.
 
Kayıtlar, başvuru ve kurs ücretinin yatırılma önceliğine göre kesinleşmektedir. Başvuru ve kurs ücretinin yatırılması için son tarih 10 Şubat 2016 Çarşamba günüdür.
 
4 haftalık kurs ücreti 100 TL’dir. Kursa katılmak isteyen meslektaşlarımızın İzmir Tabip Odası’nın 463 11 33 nolu telefonunu arayarak isimlerini yazdırması ve kurs ücretini yatırması gerekmektedir.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler Komisyonu
Bu haber 1557 kez okunmuştur.