İzmir Ekonomi Üniversitesi İle Protokol

19.01.2016

 

 

Odamız ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğü arasında, 12.01.2016 tarihinde bir protokol imzalandı. Protokol törenine, Oda Başkanımız Dr. Suat Kaptaner, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Abacıoğlu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmihan Bayramoğlu, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Osman Demirbaş, Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Şişli, Odamız Hukuk Bürosundan Av. Mithat KARA katıldı.

Protokole göre, Odamız üyesi hekimler, eş, çocuk ve kardeşleri, İzmir Ekonomi Üniversitesine bağlı  Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve İşletme Enstitüsünde açılmakta olan yüksek lisans programlarından %25 indirimli olarak yararlanabilecektir.
 
 

Meslektaşlarımız, yüksek lisans programlarına kayıt sırasında Oda’mız üyesi olduğuna dair belgeyi sunması halinde %25 indirim hakkından yararlanacaktır.  Aynı indirim, meslektaşlarımızın eş, çocuk ve kardeşleri için de geçerli olacaktır.
Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak açılan İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisans programının kayıtları başlamıştır.  İzmir Ekonomi Üniversitesi enstitüleri ve yüksek lisans programları hakkında ayrıntılı bilgiye www.ieu.edu.tr uzantılı WEB sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
İZMİR TABİP ODASI

 

Bu haber 1524 kez okunmuştur.