Şifa Hastanesi Hekimleri ile toplantı yapıldı ..

15.01.2016

 

Bilindiği gibi Şifa Tıp Fakültesi Hastanesi ve buna bağlı polikliniklerde bazı sorunlar yaşanmış ve yaşanan bu durumdan çok sayıda meslektaşımız ve çalışan  olumsuz olarak etkilenmişti.

Bu konu ile ilgili olarak 14 Ocak Perşembe günü Oda'mızda bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda meslektaşımızın katılımı ile yapılan toplantıya Oda'mız adına  Oda başkanı  Dr. Suat Kaptaner ve Oda G. Sekreteri  Dr. Mete Güzelant ile hukuk danışmanımız Av. Mithat Kara katılmıştır.
 
Meslektaşlarımız yaşadıkları  çeşitli sorunları anlatmışlar , önümüzdeki süreçle ile ilgili kaygılarını dile getirmişler ve ne gibi bir tutum alacakları konusunda bilgi edinmek istemişlerdir.
 
Avukatımız Mithat Kara ise süreçle ilgili hukuki görüşlerini dile getirmiş ve gelen yoğun soruları yanıtlamıştır.
Dr. Suat Kaptaner  ise Oda'mızın maddi / manevi ve yasal/hukuki  bütün olanakları ile mağduriyet yaşayan meslektaşlarımızın emrinde  olduğunu dile getirmiştir.
 
Bundan sonraki her aşamada da sorunların paylaşılması  ve çözümleri  için gerek kişisel veya gerekse toplu olarak ilişkilerin sürdürülmesinin önemine dikkat çekilmiş ve paylaşımların sürdürülmesi kararlaştırılmıştır.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 1594 kez okunmuştur.