Fransız Ulusunun Acısını Paylaşıyoruz

15.11.2015

 

BASIN VE KAMUOYUNA

FRANSIZ ULUSUNUN ACISINI PAYLAŞIYORUZ
 
Paris’te bombalarla ve kurşunlarla katledilen insanların acısını yüreğimizde hissediyoruz.Fransız ulusunun acısını paylaşıyoruz ve başsağlığı diliyoruz. Yaralılara acil şifa dileklerimizi iletiyoruz.
 
Hiçbir suçu olmayan insanları toplu olarak  katledenleri  insanlık düşmanı olarak görüyoruz  ve lanetliyoruz.
 
Hangi gerekçeyle olursa olsun terör eylemlerini  destekleyenlerin  sonuçta terör eylemleriyle karşı karşıya kalacağı  gerçeği bir kez daha kanıtlanmıştır.
 
Fransa’nın  yöneticileri, ABD ve İngiliz emperyalizminin sözcüleri, acı içinde olduklarını ve üzüntülerini paylaştıklarını açıklamaktadırlar. Yıllardan beri dünyanın bütün paralı asker teröristlerini destekleyerek Suriye’ yi kana buladıklarını, milyonlarca insanın ölümüne, sakat kalmasına, evinden yurdundan kopmalarına neden oldukları henüz unutulmadı. Bu nedenle bütün inandırıcılıklarını kaybetmişlerdir.
 
Gerçekten bu katliamlardan üzüntü duyuyorlarsa, teröristleri destekleme  ve  Suriye devletini yıkma siyasetlerini derhal  terk etmeleri gerekmektedir. Aksi durumda bütün bu katliam ve acıların sorumluluğu onların sırtında kalacaktır ve yakın gelecekte dünya kamuoyuna bunun  hesabını vermek zorunda kalacaklardır.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 1365 kez okunmuştur.